slide0.jpg slide2.jpg slide3.jpg slide4.jpg slide5.jpg slide6.jpg slide7.jpg

Casa de oaspeți

Mănăstirea „Înălţarea Domnului” oferă locuri de cazare atât pentru pelerinii care doresc să vină aici pentru a se ruga, a se spovedi, a se împărtăşi sau pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu, cât şi pentru cei care doresc să-şi petreacă câteva zile libere într-o atmosferă de linişte şi pace, într-un peisaj cu totul mirific.

Casa noastră de oaspeţi poate asigura cazare la cele mai bune condiţii de confort, pentru un număr de 40 de persoane, punând la dispoziţie totodată o sufragerie spaţioasă dar şi o sală de conferinţe dotată şi utilată corespunzător nevoilor dumneavoastră.

Pe întreaga durată a şederii dumneavoastră, sfânta noastră mănăstire vă va  asigura atât cele 3 mese de peste zi (mic dejun, prânz şi cină) dar vă oferă şi posibilitatea de a vă alătura comunităţii monahale de aici, putând participa la slujbele de dimineaţă şi de seară, oficiate atât în limba română cât şi engleză.

Costurile pentru masă şi cazare, considerăm că este frumos să le lăsăm la aprecierea fiecăruia dintre dumneavoastră, asigurându-vă că suma pe care o veţi dona la plecare, în semn de apreciere, va fi folosită exclusiv în folosul mănăstirii.

Pentru cei interesaţi de alte detalii şi informaţii în acest sens (rezervarea unei camere sau programarea unui eveniment), vă rugăm să ne contactaţi la biroul mănăstirii, la numărul de telefon (517) 456-4474 sau să ne scrieţi la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Vă aşteptăm !